Praktikant til R&D

Kickstart din karriere og udforsk power-elektronik

Skal du være den næste praktikant i vores R&D afdeling?

Kan du se dig selv i en internationalt markedsledende og hurtigt voksende virksomhed med specialisering i udvikling og produktion af bæredygtige energiløsninger i verdensklasse? Og er du på udkig efter en praktikplads, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med power-elektronik? Så har du her en unik mulighed for at blive en del af vores R&D afdeling.

Hvad kan vi tilbyde?

I din praktik får du mulighed for at arbejde indenfor power-elektronik. Dine opgaver vil afhænge af dit praktikprojekt, som kan defineres i samarbejde med os eller med udgangspunkt i dine egne ideer indenfor vores fagområde – power-elektronik og drives.

Vi tilbyder en praktik med mulighed for fordybelse og sparring omkring dit praktikprojekt ligesom vi tilbyder sparring omkring bachelorprojektor eller specialer. Vores hierarki er flad som en pandekage, og vores ambitioner er højere end Mount Everest. Så dine inputs og ideer kan være med til at drive udviklingen. Vores virksomhedskultur er præget af en uformel omgangstone og et godt socialt sammenhold, som vi ser frem til, at du bliver en del af.

Arbejdssted

Eltwin Group ligger i Risskov ved Aarhus – kun 1 min. gang fra Letbanens stop ved Torsøvej.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte R&D Manager Christian Kühl på tlf.: 87 36 86 21 External link. eller [email protected].

Ansøgning

Er du interesseret i en praktikplads hos Eltwin, så upload din ansøgning og dit CV herunder. Notér gerne hvornår din praktikperiode ligger. Ansøgninger behandles løbende.

Om Eltwin Group

Eltwin Group udvikler, producerer og sælger power elektronik til automation. Vi er specialister i styring og regulering af elektriske motorer og har mere end 40 års erfaring i levering af industrielle elektronikløsninger til kunder på OEM-markedet i hele verden.

Vi satser massivt på konstant udvikling af innovative og energieffektive produkter og systemløsninger i høj kvalitet, der understøtter transitionen til et mere bæredygtigt samfund. Knap 350 kompetente medarbejdere og et effektivt produktionsapparat i både Danmark, Polen og Australien danner rammen om en moderne virksomhed med hovedkontor i Risskov.

Eltwin Group er en del af den svenske industrikoncern NIBE Industrier AB, som er repræsenteret globalt med mere end 21.000 medarbejdere. NIBE Industrier AB er børsnoteret på Nasdaq Nordic i Stockholm.

Hos Eltwin er vi ”in it together” da vi mener at vi arbejder bedre i fællesskab. Her får du ikke bare et job, men du bliver en del af rejse. Din egen og vores. Vores hierarki er nemlig flad som en pandekage og vores ambitioner er højere end Mount Everest. Så din indflydelse har stor betydning.

For os er balancen mellem privat- og arbejdsliv ikke et frynsegode – det er et must. Vi holder desuden interne arrangementer hvor blandt andet vores sundhedsudvalg og personaleforening finder på sjove og engagerende arrangementer til at booste vores energi og vores sammenhold.

Følg os på LinkedIn External link..

Eltwin Young

Er du under 36 år? Så kan du blive en del af vores fede netværk for unge ansatte, som er en social gruppe der laver sjove aktiviteter og spontane tiltag. Vi afholder et større arrangement cirka hver anden måned, men indimellem er der plads til en masse spontane tiltag, hvor du er mere end velkommen til at komme med gode ideer. Eltwin Young er nemlig en gruppe, hvor alle tager del i fællesskabet.

Vi glæder os til at høre fra dig.