Supply Chain Assistant

Supply Chain Assistant

Kan du se dig selv i en internationalt markedsledende og hurtigt voksende virksomhed med specialisering i bæredygtige energiløsninger i verdensklasse? Og er du på udkig efter et job i et evt. sabbatår, hvor du får mulighed for at arbejde med salg, indkøb og planlægning.

Med reference til vores Supply Chain Manager kommer du som Supply Chain Assistant til at få ansvaret for en række daglige administrative opgaver på tværs af Supply Chain-funktionerne omkring internt salg, planlægning, indkøb og lager. Sammen med dine kompetente kolleger i de forskellige afdelinger bliver du en del af flere stærke teams, og i den nyoprettede stilling kommer du til at assistere og understøtte dem i deres arbejde.

Arbejdsopgaver

Du vil i stillingen skulle løse nogle af de mere rutineprægede administrative opgaver, som for eksempel:

  • indtaste og bekræfte salgsordrer
  • igangsætte og færdigmelde produktioner
  • bogføre lagerkladder
  • udsende prisreguleringer til vores kunder
  • oversætteropgaver fra dansk til engelsk
  • forefaldende administrative opgaver

De daglige opgaver vil variere efter behovet i de enkelte afdelinger.

Dine kvalifikationer

Vi tænker, at du netop har afsluttet gymnasiet og har brug for en pause, inden du skal studere videre. Du har ikke nødvendigvis erfaring inden for området, men er hurtig til at tilegne dig ny viden – vi skal nok sørge for en grundig oplæring i opgaverne.

  • Du taler og skriver godt dansk og engelsk, og det er en fordel hvis du har gode IT-kundskaber.
  • Du arbejder selvstændigt og struktureret, er fleksibel og kan have flere bolde i luften.
  • Du har gode samarbejdsevner og et godt humør. Samtidig har du øje for detaljer, og sans for tal

Ansættelse

Stillingen referer til vores Supply Chain Manager og er som udgangspunkt 37 timer, men dette kan evt. tilpasses efter ansøgerens ønske.

Start hurtigst muligt. Bemærk at vi holder ferielukket i uge 29-31.

Ansættelsen er ikke tidsbegrænset, men stillingen nedlægges muligvis i sommeren 2023 afhængig af behov.

Arbejdssted

Eltwin Group ligger i Risskov ved Aarhus – kun 1 min. gang fra Letbanens stop ved Torsøvej.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen? Så upload din ansøgning og dit CV herunder. Stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

Du er velkommen til at kontakte Supply Chain Manager Jeppe Høst Lassen på [email protected] eller tlf. 87 36 86 13, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Eltwin Group

Eltwin Group udvikler, producerer og sælger power elektronik til automation. Vi er specialister i styring og regulering af elektriske motorer og har mere end 40 års erfaring i levering af industrielle elektronikløsninger til kunder på OEM-markedet i hele verden. Vi satser massivt på konstant udvikling af innovative og energieffektive produkter og systemløsninger i høj kvalitet, der understøtter transitionen til et mere bæredygtigt samfund. Knap 300 kompetente medarbejdere og et effektivt produktionsapparat i både Danmark, Polen og Australien danner rammen om en moderne virksomhed med hovedkontor i Risskov. Eltwin Group er en del af den svenske industrikoncern NIBE Industrier AB, som er repræsenteret globalt med mere end 18.000 medarbejdere. NIBE Industrier AB er børsnoteret på Nasdaq Nordic i Stockholm.