PTA Chef

PTA Chef

I denne nyoprettede stilling som PTA Chef får du ansvaret for ledelse og udvikling af pt. 11 dygtige og kompetente elektroniktekniske medarbejdere fordelt over tre grupper: EMS (Electronic Manufacturing Service), PTA-proces (implementering af produkter og optimering af produktionsprocesser) samt PTA Test-Equipment.

Som en del af ledelsesgruppen og med de afdelinger du har ansvaret for, kommer du til at spille en helt central rolle i forhold til at imødekomme den stærke vækst, Eltwin har oplevet og fortsat forventer.

Se hele stillingsopslaget External link. hos vores samarbejdspartner.

Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet, politisk holdning eller handicap.

Om Eltwin Group

Eltwin Group udvikler, producerer og sælger power elektronik til automation. Vi er specialister i styring og regulering af elektriske motorer og har mere end 40 års erfaring i levering af industrielle elektronikløsninger til kunder på OEM-markedet i hele verden. Vi satser massivt på konstant udvikling af innovative og energieffektive produkter og systemløsninger i høj kvalitet, der understøtter transitionen til et mere bæredygtigt samfund. Knap 400 kompetente medarbejdere og et effektivt produktionsapparat i både Danmark, Polen og Australien danner rammen om en moderne virksomhed med hovedkontor i Risskov. Eltwin Group er en del af den svenske industrikoncern NIBE Industrier AB, som er repræsenteret globalt med mere end 18.000 medarbejdere. NIBE Industrier AB er børsnoteret på Nasdaq Nordic i Stockholm.

Meet an Eltwinner

Meet Ann-Sofie Eriksen Hove, who is working as Technical Project Lead EMS.