Indkøber af elektronik og mekanik

Indkøber af elektronik og mekanik

Kan du se dig selv i en internationalt markedsledende og hurtigt voksende virksomhed med specialisering i bæredygtige energiløsninger i verdensklasse? Og er du på udkig efter et job, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt og være ansvarlig for din egen portefølje af leverandører? Så har du her en unik mulighed.

Vi søger en indkøber til at indgå i vores team på seks indkøbere. Som indkøber får du det daglige ansvar for en porteføjle af leverandører, og skal sikre leverancer af materialer til vores produktion i Danmark og Polen. Du får en bred kontaktflade både i og udenfor Eltwin, og skal være med til at videreudvikling vores måde at disponere varer på. Desuden vil du varetage en række opgaver omkring vedligeholdelse af indkøbsrelaterede data i vores ERP-system, herunder priser og leveringstider.

Arbejdsopgaver

 • Daglig leverandørkontakt
 • Disponering af mekanik, elektronik og kemivarer
 • Fakturagodkendelse
 • Vedligeholde indkøbsrelaterede data i ERP-systemet
 • Udtræk og databehandling i Excel
 • Håndtering af leverings- og kvalitetsproblemer på egne varer
 • Udarbejde forecast til leverandørerne på baggrund af behov i ERP
 • Medvirke ved implementering af nyt ERP-system
 • Diverse ad hoc opgaver

Dine kvalifikationer

Den rigtige kandidat har erfaring med indkøb af elektronik eller mekanik og har kendskab til elektronikbranchen. Alternativt har du en solid uddannelse inden for indkøb men mindre praktisk erfaring. Du er IT-kyndig og stærk i Excel. Kendskab til ERP systemer generelt er også en fordel, da vi står overfor implementering af et nyt system. Som indkøber skal du have øje for både totaløkonomi og bæredygtighed. Da vi har en del internationale leverandører er engelsk på højt niveau en forudsætning.

Som person skal du kunne arbejde selvstændigt og følge opgaverne til dørs. Det betyder også, at du skal være proaktiv og følge op på igangsatte aktiviteter på eget initiativ. Eftersom du vil have ansvaret for et stort antal varer er det vigtigt, at du er struktureret og har øje for detaljer. Eltwin er en virksomhed i vækst, og derfor skal du kunne trives i et dynamisk miljø, hvor hver dag byder på nye opgaver og udfordringer. Du skal være humørfyldt og kunne samarbejde med leverandører og kolleger i et uhøjtidligt miljø.

Ansættelse

 • Stillingen er på 37 timer
 • Tilbyder mulighed for flex og hjemmearbejde
 • Der må forventes rejsedage i stillingen i mindre omfang
 • Reference til logistikchef Jeppe Høst Lassen (personaleansvar) og indkøbschef Hanne Krone (opgaveansvar)

Arbejdssted

Eltwin Group ligger i Risskov ved Aarhus – kun 1 min. gang fra Letbanens stop ved Torsøvej.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen hos Eltwin Group? Så upload din ansøgning og dit CV herunder. Stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

Du er velkommen til at kontakte indkøbschef Hanne Krone på mobil 21 85 31 75 eller på [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Eltwin Group

Eltwin Group udvikler, producerer og sælger power elektronik til automation. Vi er specialister i styring og regulering af elektriske motorer og har mere end 40 års erfaring i levering af industrielle elektronikløsninger til kunder på OEM-markedet i hele verden. Vi satser massivt på konstant udvikling af innovative og energieffektive produkter og systemløsninger i høj kvalitet, der understøtter transitionen til et mere bæredygtigt samfund. Mere end 250 kompetente medarbejdere og et effektivt produktionsapparat i både Danmark og Polen danner rammen om en moderne virksomhed med hovedkontor i Risskov. Eltwin Group er en del af den svenske industrikoncern NIBE Industrier AB, som er repræsenteret globalt med mere end 15.000 medarbejdere. NIBE Industrier AB er børsnoteret på Nasdaq Nordic i Stockholm.