Vi søger en CSR & Marketing praktikant

CSR & Marketing praktikant

Kan du se dig selv i en internationalt markedsledende og hurtigt voksende virksomhed med specialisering i bæredygtige energiløsninger i verdensklasse? Og er du på udkig efter en praktikplads, hvor du får mulighed for at arbejde selvstændigt med opgaver inden for både marketing, kommunikation, CSR og web? Så har du her en unik mulighed.

Vi søger en talentfuld praktikant til vores marketingafdeling, som brænder for at prøve kræfter med mange forskellige typer af opgaver og samtidig være en del af en international virksomhed, der har fokus på bæredygtighed og innovation.

Du kommer til at indgå i det daglige arbejde på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Som praktikant kommer du også til at arbejde tæt sammen med og sparre med kolleger fra flere afdelinger. Og du vil også få tildelt nogle spændende opgaver, som du bliver ansvarlig for. Dette giver dig rig mulighed for at indhente praktisk erfaring samtidig med, at du får mulighed for at afprøve dig selv i ”virkelige” rammer.

Arbejdsområder

 • Koordinering af CSR initiativer
 • Udarbejdelse af interne og eksterne nyheder og artikler
 • Opdatering af indhold på vores website, intranet og øvrige digitale medier
 • Videooptagelse og redigering
 • Udvikling af marketing- og kommunikationsplaner
 • Øvrige opgaver

Dine kvalifikationer

Ideelt set er du på din sidste del af en relevant videregående uddannelse inden for CSR, marketing, kommunikation el. lign. Det er en fordel, hvis du besidder kompetencer og har interesse i nedenstående områder:

 • Gode IT-kundskaber i Office-pakken, CMS, SoMe
 • Gode engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt
 • Digital marketing
 • SoMe: LinkedIn og YouTube
 • Video optagelse og redigering
 • Tekstudarbejdelse: Du er god til at skrive fængende tekster og har forståelse for formidling af teknisk indhold til en bredere målgruppe
 • Projektledelse

Vi forventer, at har lyst til lære noget nyt og har gåpåmod og humor. Du er ambitiøs, engageret, og udadvendt. Du kan både arbejde selvstændigt i et lille team og på tværs i organisationen. Du har gode kommunikative evner – både skriftligt og mundtligt. Du kan tænke ud af boksen, og er ikke bange for at tage ansvar for dine opgaver.

Ansættelse

Tidspunktet for praktikperioden vil være efter aftale, men udgangspunktet er fra januar/februar 2022 og 4-5 måneder frem.

Arbejdssted

Eltwin Group ligger i Risskov ved Aarhus – kun 1 min. Gang fra Letbanens stop ved Torsøvej. Din kontaktperson bliver CSR & Marketing Manager Joan Møller Rusbjerg. Du får indflydelse på planlægning af din praktikperiode og på, hvordan dit projekt/opgaveskrivning passer ind i det daglige arbejde. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Joan på tlf.: 87 36 86 47 eller [email protected].

Ansøgning

Er du interesseret i en praktikplads i Eltwin Group? Så upload din ansøgning og dit CV herunder. Stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Eltwin Group

Eltwin Group udvikler, producerer og sælger power elektronik til automation. Vi er specialister i styring og regulering af elektriske motorer og har mere end 40 års erfaring i levering af industrielle elektronikløsninger til kunder på OEM-markedet i hele verden. Vi satser massivt på konstant udvikling af innovative og energieffektive produkter og systemløsninger i høj kvalitet, der understøtter transitionen til et mere bæredygtigt samfund. Mere end 250 kompetente medarbejdere og et effektivt produktionsapparat i både Danmark og Polen danner rammen om en moderne virksomhed med hovedkontor i Risskov, der er røgfri. Eltwin Group er en del af den svenske industrikoncern NIBE Industrier AB, som er repræsenteret globalt med mere end 15.000 medarbejdere. NIBE Industrier AB er børsnoteret på Nasdaq Nordic i Stockholm.