Vi søger en Hardware Engineer

Hardware Engineer

Som Hardware Engineer bliver du en vigtig del af udviklingsafdelingens internationale team på 14 specialister.

Du varetager en central rolle som teknisk ansvarlig overfor vores eksterne kunder, så de får ekspertviden, support og resoursetilgængelighed.

I tæt samarbejde med salgsafdelingen afdækker du kundernes behov, sparrer med kolleger og bidrager med dine idéer og ekspertise til både udvikling af nye produkter og funktionaliteter samt opdateringer af det eksisterende produktprogram.

Se hele stillingsopslaget External link. hos vores samarbejdspartner.

Om Eltwin Group

Eltwin Group udvikler, producerer og sælger power elektronik til automation. Vi er specialister i styring og regulering af elektriske motorer og har mere end 40 års erfaring i levering af industrielle elektronikløsninger til kunder på OEM-markedet i hele verden. Vi satser massivt på konstant udvikling af innovative og energieffektive produkter og systemløsninger i høj kvalitet, der understøtter transitionen til et mere bæredygtigt samfund. Mere end 250 kompetente medarbejdere og et effektivt produktionsapparat i både Danmark og Polen danner rammen om en moderne virksomhed med hovedkontor i Risskov. Eltwin Group er en del af den svenske industrikoncern NIBE Industrier AB, som er repræsenteret globalt med mere end 15.000 medarbejdere. NIBE Industrier AB er børsnoteret på Nasdaq Nordic i Stockholm.