Account Manager

Account Manager

Til en nyoprettet stilling i en markedsledende vækstvirksomhed søger vi en Account Manager. Du bliver en del af Group Sales og får direkte reference til salgschefen. Group Sales er et vigtigt strategisk fokusområde i Eltwin og du får i samarbejde med salgschefen en unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af forretningsområdet. Eltwin er en virksomhed i kraftig vækst med stor mulighed for faglig og personlig udvikling samt karriereudvikling.

Vær med til at skabe resultater og konsoliderer et primært forretningsområde

Dine opgaver bliver at medvirke til at styrke og vækste forretningsområdet Group Sales.
Du skal være med til at implementere løsninger i tæt samarbejde med dygtige kolleger og vores vigtigste kunder.

Du får medansvar for at bringe virksomheden videre på en vækstrejse i bæredygtige industri- og forretningssegmenter. Du bliver strategisk sparringspartner for salgschefen, product management og virksomhedens andre afdelinger herunder udviklingsafdelingen.
Virksomheden er præget af stor frihed og du kommer ind i en afdeling med høj grad af mulighed for at planlægge og præge din egen hverdag.

Din hverdag kommer i starten til at byde på en del udvikling af eksisterende kunder, i en koordinerende rolle mellem virksomheden og kunderne.

Salget består primært af projekt- og løsningssalg af kundetilpassede løsninger, typisk større tekniske projekter, hvor du bliver en afgørende faktor i forhold til at skabe de bedste løsninger for kunderne.

Om dig

 • Du har elektronikteknisk baggrund, evt. med kommerciel overbygning eller erfaring med løsningssalg.
 • Du er teknisk velfunderet og hvis du har erfaring med løsningssalg til OEM-kunder, er det en fordel. Hvis du har haft berøring med mekanik og software, er det også et plus.
 • Du kan godt lide ideen om at agere bindeled mellem kunde og ingeniør og kommunikerer flydende på teknisk niveau, på både dansk og engelsk.
 • Du har interesse i salg på strategisk niveau og har en vis viden herom.
 • Du er selvstændig, selvkørende og trives i en travl hverdag med mange bolde i luften.
 • Du får en stor kontaktflade så det er derfor afgørende at du er udadvendt, samt kan arbejde fokuseret og struktureret.
 • Du trives ligeledes med at rejse.

Ansættelse

 • Stillingen er på 37 timer
 • Mulighed for flex og hjemmearbejde
 • Løn efter kvalifikationer
 • Rejseaktivitet må forventes

Arbejdssted

Eltwin Group ligger i Risskov ved Aarhus – kun 1 min. gang fra Letbanens stop ved Torsøvej.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Grundet sommerferie træffes begge dog ikke i uge 29, 30 og 31.

Ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så upload din ansøgning og dit CV herunder.
OBS: Ansøgninger behandles først efter d. 7. august, grundet sommerferie.

Stillingen besættes, når den rette kandidat er fundet.

Om Eltwin Group

Eltwin Group udvikler, producerer og sælger power elektronik til automation. Vi er specialister i styring og regulering af elektriske motorer og har mere end 40 års erfaring i levering af industrielle elektronikløsninger til kunder på OEM-markedet i hele verden.

Vi satser massivt på konstant udvikling af innovative og energieffektive produkter og systemløsninger i høj kvalitet, der understøtter transitionen til et mere bæredygtigt samfund. Knap 300 kompetente medarbejdere og et effektivt produktionsapparat i både Danmark, Polen og Australien danner rammen om en moderne virksomhed med hovedkontor i Risskov.

Eltwin Group er en del af den svenske industrikoncern NIBE Industrier AB, som er repræsenteret globalt med mere end 18.000 medarbejdere. NIBE Industrier AB er børsnoteret på Nasdaq Nordic i Stockholm.

Hos Eltwin er vi ”in it together” da vi mener at vi arbejder bedre i fællesskab. Her får du ikke bare et job, men du bliver en del af rejse. Din egen og vores. Vores hierarki er nemlig flad som en pandekage og vores ambitioner er højere end Mount Everest. Så din indflydelse har stor betydning.

For os er balancen mellem privat- og arbejdsliv ikke et frynsegode – det er et must. Vi holder desuden interne arrangementer hvor blandt andet vores sundhedsudvalg og personaleforening finder på sjove og engagerende arrangementer til at booste vores energi og vores sammenhold.

Følg os på LinkedIn External link..

Eltwin Young

Er du under 36 år? Så kan du blive en del af vores fede netværk for unge ansatte, som er en social gruppe der laver sjove aktiviteter og spontane tiltag. Vi afholder et større arrangement cirka hver anden måned, men indimellem er der plads til en masse spontane tiltag, hvor du er mere end velkommen til at komme med gode ideer. Eltwin Young er nemlig en gruppe, hvor alle tager del i fællesskabet.

Vi glæder os til at høre fra dig.